Dags att träna

Efter en väldigt ineffektiv dag i dag ska jag iväg och träna aerobic med Therese ( en annan än mig ) Kanske det löser propparna i skallen så jag kan sitta hela kvällen med vetenskapsboken istället. fredrik jobbar kväll nu i veckan och det blir lite svårt att koncentrera sig på dagarna när han är hemma.

Boken jag läser nu heter vetenskapsteori för nybörjare och är väll den absolut tråkigaste boken vi läst hitintills, de andra böckerna har varit intressanta men i den här finns bara en kopiöst massa tråkiga ord. Men visst fyller den en funktion då den får en att tänka anorlunda på saker.

En söt sommarkisse vid namn StinaIda!! kan du hjälpa mig att göra mina bloggar snygga???

Nu är det dags att börja blogga på riktigt

Känns som det är på tiden att börja ta tag i sin privata blogg nu. Som vanligt mellan varven jag skriver har väldigt mycket hunnit hända.

Den här hösten har jag börjat på lärarutbildningen och sagt upp mig från mitt jobb. Ni som känner mig vet varför och ni som inte gör det får la undra! Än så länge har jag bara läst i några veckor men första kursen är avslutad inom en vecka med tenta redan på måndag. Jag tycker att det har gått riktigt bra här i början och jag har föstått vad jag har läst för något. Fick just tillbaka resultatet på den första inlämningsuppgiften och fick ändå G+. Självklart kommer jag försöka få några VG också, men det här är ändå första gången jag läser vid ett universitet och studievanan är inte nyskördad. Jag är jättenöjd!

I dag har jag i alla fall varit i Lindesberg och haft telebildsföreläsning med mina nya klasskamrater ( eller vad det kallas nu för tiden ) Sedan var jag förbi mamma och pappa en snabbis för att sedan landa hos Ida och hennes gulliga Elvira ( jaja..Mathias du är med gullig ) Fick lite mat och så fick Ida hjälpa mig med min farm och även en film hann vi med! Johan Falk...styrka någonting..Den var riktigt bra!

Just nu är jag mest uttråkad trots allt som hänt under dagen. Fredrik sitter och spelar på datorn och visst...egentligen borde jag helt enkelt inse att dagen är slut och gå och lägga mig! Fick bara sådan lust att göra något annorlunda ??? Typ köpa något udda eller bygga något kul ?? Fråga mig inte??God Natt på er ( Ida vill säga, för det är nog bara du som läser ) hööhö

RSS 2.0