Semester

Jahopp! Äntligen lite frid och vila i tillvaron. Sitter ute på landet i mona föräldrars hur, De är borta på en kryssning i tre dagar och jag pasade på och ta ledigt från jobbet och flytta hit några dagar. Finns ju iof en dal att göra här med två hästar, en hund och en katt att ta hand om men det är bara kulgöra! Helgen gick väl och vi hade riktigt kul förutom att man slösade bort hela söndagen på att sova =P men det får det väll vara värt. Nä nu efter matlagningen ska jag vila en stund och så ska jag träna lite med natasha och så hoppas jag att jag ska orka mig på att baka lite. Pappa fyller 50 på lördag så jag tänkte börja buffra lite åt dem när jag ändå inte har så mycket annat för mig. Och baka är ju alltid kul. Tänkte i alla fall göra chokladbiskvier och så får vi se vad det mera blir.....

Tjao!

Jaha...då hade man äntligen lite semester. Vart på marieberg med Mamma efter mockandet i stallet. Vi köpte 50 års present till pappa och så fick mamma lite nya kläder.  Spenderade gårdagskvällen med att först jobba och så blev det en nykter kväll med några vänner som inte var nyktra. Hamnade på Gränden och det var väll spännande och se alla männinskor från en klarare synvinkel någon gång. Var faktiskt lite läskigt att gå upp och dansa nykter. Men det som måste göras det görs =)... Nu ska jag iväg på annat och i kväll ska jag få äran att ta mig några goda. Blir först middag och så bowling och så blir det väll vidare någonstans.  Nä..dags att kila!!!

Trött, matt och sugen!

Mmmm..äntligen hemma! Fick förmodligen min gamla pärla såld idag =) skönt. Just nu önskar jag det funnes något kul att göra, det finns det säkert men man är på sånt humör då man har så tråkigt, man vet inte vad man vill göra och man orkar då inte göra nått heller???? galet.. Lite småsugen på lite utgång..men det skulle nog bli för mycket med både tors, fre, lör =P lite rationellt får man allt tänka!

Torsdag =) snart fredag!

Så är man tillbaka till den vanliga vardagen igen.Så skönt att vara fri och kunna ta sig vart man vill. Började morgonen tidigt på gymmet. Var riktigt skönt eftersom jag inte hann med och träna igår. Längtar till helgen..ska bli skönt..är riktigt långledig..Lör,sön,mån,tis,ons ska jag bara vara ledig och ha de bra.  Tog semester från jobbet eftersom jag ska ta hand om alla djuren ute hos mamma och pappa..de ska på en liten båttripp. Jaja..ska åka till jobbet nu så jag hinner med och äta och så innan jag börjar..

Äntligen är du min!

Fan...orkar inte skriva om allt en gång till! Varför ska det bli så att när man skrivit klart så försvinner texten och man måste börja om? Vad jag skulle skriva var att nu är min nya bil hemma och att vi kommer trivas super ihop (får jag hoppas i alla fall) Den är så blå och fin som den kan bli och den gamla golfen får härmed lämna sig plats under taket och flytta ut i kylan ett tag tills han hittar en ny ägare... Nä börjar bli dags att sova, har varit en ganska hektisk vecka men nu känns det rätt skönt när princip alla problem man hade är lösta. Nu är det bara lite småting kvar och sen hoppas jag att man kan få pusta och bara njuta av tillvaron ett tag! =)

=P =P =P

Jahapp! Tillbaka på jobbet igen..Men det är lugnt..inte mycket att göra och så länge jag får sitta här inne på transporten så går det bra. I går kom jag hem till en nystädad lägenhet (tack Ida) Helt okej att vara sambo för en vecka om man slipper städa. I natt fick jag dock sova i garphyttan med två håriga katter =) Men det var trevligt..han avnjuta lite vin och grillade marschmallows över ett litet ljus =P..men men..tanken var väll at vi skulle grilla men det regnade dock och så hade kanske hela Idas partytält blåst sönder.
Idag efter jobbet ska jag åka och hämta min nya bil =)  har varit utan bil i snart en vecka, inte allt för kul men man vänjer sig och nu är det nästan så man kanske ska skita i och ha en bil. Alla kan väll ställa upp och hämta och skjutsa mig när jag ska nånstans!! eller?? är billigare så ju och så slipper man laga massa bilar hela tiden. Nån som vill köpa en golf föresten?? Ida kanske ( hon lär typ vara den enda som läser det här )  hehe

Tisdag vanlig vardag!

Snart dags att jobba! Gid så roligt, jag riktigt väntar. Men det finns ju de som har det bra och bara får ligga på soffan hela dagen idag! Men men..man ska inte vara avundsjuk!

: )

hej hej


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0