litet livstecken bara

nu har jag varit mamma åt vår söta dotter i över veckan. det har gått hur bra som helst (peppar peppar). hon äter och sover rent ut sagt. nästan lite för sällan man får en glimt av de underbara ögonen. men visst hon har humör tex när maten inte kommer samma tiondels sekund som hon blir hungrig till exempel. och så verkar det vara en liten gnällperiod på kvällskvisten men får hon bara tutta sig igenom den så går det galant ändå :)

skriver inte mer för jag skriver med bara en hand och det är bra segt!

Kommentarer
Postat av: Madde

Enhands bloggar har det blivit många

2011-02-28 @ 09:11:45
URL: http://pilutta28.blogspot.com
Postat av: Hanna

Jag kan inte fatta att det gått en vecka redan :O

2011-02-28 @ 17:37:40
URL: http://thecrazyheads.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sv: Ja, det kändes rätt. Har ändå klarat två delkurser så, eller förhppningsvis för jag har inte fått resultatet på den sista än ;). Jag vet inte hur det blir, beror på om det finns plats å så, men troligtvis så läser jag den inte, för mycket inriktad mot funktionshinder å då kände jag att tiden blev för knapp. Hur känns det för dig förresten? Känns det som om du kan fortsätta eller?

2011-03-04 @ 10:36:31
URL: http://thecrazyheads.blogspot.com
Postat av: Hanna

sv: Låter sunt! Själv är jag överhopad av allt arbete att det sociala livet går mig förbi... men snart är jag på g igen ;). Då kanske jag t.om vågar mig på att ge mig ut på vägarna å lokalisera dig hihi fast jag kommer nog köra vilse x antal ggr då asg

2011-03-04 @ 13:52:56
URL: http://thecrazyheads.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0