Malmö

Jaha..då sitter man på ett hotellrum i Malmö och har klarat av första dagen i pluggbänken. då återstår det bara morgondagen med redovisning av sitt arbete.

Började morgonen med att bereda mig till Örebro flygplats och fick sätta mig i det minsta av de minsta passagerarplan. var som att åka folkabuss, man såg tom ut genom cockpits framruta, var väldigt häftigt vid landningen!!

Sen har dagen flytit på bra, har lärt mig en hel del. Sitter här och väntar på att kvällens aktivitet ska börja. I kväll har vi avslutningsmiddag på en italiensk restaurang vid hamnen med tre rätters och vin.

Rummet jag bor på är jättefint, de har verkligen slagit på stort så här på avslutningsomgången!

Skönt att vara ifrån jobbet i några dagar, det kommer jag ju verkligen sakna sen när kursen är slut, för de här breaken är verkligen givande. Får väll hoppas på mer kurser i framtiden och kanske mer resande i övrigt i jobbet. Det vore kul!!

Ska vila en sväng innan det är dags att bege sig iväg på en föröl!

En vårdag i Sköllersta

Jaha, då var man gammal...som en kollega sa till mig för 3 år sen, när en tjej fyller 25 så börjar de stinka kärring! Då kändes det ju som år och dar innan jag skulle vara där så det var ju inget att oroa sig för men så står man här och vet ni vad?? Inte fan luktar jag annorlunda... Känner mig tipp topp som aldrig förr och älskar min nya ålder!

Vi lyckades i alla fall stå för en tillställning Fredrik och jag, vi körde en 50 års fest och med strålande solsken och värme så kunde vi vara ute hela dagen och natten..Trevligt värre var det!

Och så är det ju det här med MC-kortet..Nu är det snart inte långt kvar, jag övar för fullt men datumet...det är hemligt....

I morgon ska jag åka till malmö, sista kurstillfället. Går en säljkurs genom jobbet och det är riktigt kul. har vart ivär vid två tillfällen innan och nu är det dags för det tredje och sista. Är roligt att komma iväg och leva lite lyx med resturangmat och hotellrum och så får man ju flyga dit och hem och det är ju förbannat roligt fast lite läskigt...

Nä hej hopp är väll dags att fundera på sängen!!!

Puss och Kram


ps.. Ida!  Hoppas du är lite nöjd nu.... har ju tom ändrat bild!! =P

RSS 2.0