God morgon

Nu börjar jag få svårt att sova! Vaknar varje morgon mellan kl 5-7 fast jag är ledig och borde få sova hur länge jag vill. Sen efter några timmar kan jag sova igen och då sover jag bort hela förmiddagarna istället. Jag får vara glad att jag kan sova överhuvudtaget men det är irriterande när jag är van att sova som en stock! Inte för att jag är trött, men vad finns att göra kl 6 en vardagsmorgon när det är kolsvart och alla andra sover? Jag vägrar att öppna skolböckerna och jag kan inte gärna väcka Fredrik, han har ju semester :)

Idag bär det av till Marieberg och det ser jag fram emot. Det fanns dåligt med bebiskläder på julrean tyvärr. Vi är framför allt ute efter en overall, mössa och vantar. Det fanns jättefina inne på Kaphal som vi får kolla närmare på. Sedan ska jag in på Calletex och kolla om de har bomullstyg passande till snuttefiltar som man kan sy ihop. Tänkte att det kunde vara roligt att göra egna eftersom de är så dyra inne på babyprofssen och då får man även möjligheten att välja själv vad man vill ha för mönster! Tyvärr är det mesta man hittar i bebisbutikerna rosa eller blått.

Nu ska jag se om jag kan sova en blund igen. Har fått i mig en youhurt och en riskaka så at magen slutat knorra.

God JulGod Jul
&
Gott Nytt År
Önskar Troja

Fotograf: Fredrik


Liten mössa

I kväll blev det en pytteliten stickad mössa samtidigt som jag ögnade på en film. Mössan är av eget recept. Får bara hoppas att den inte är för liten. Är den det får jag väll ge den till en docka i framtiden.


Min Mage

Här kommer lite bilder på min fina mage! Om man nu får kalla sin egen mage för fin :)
Bilderna har Fredrik tagit.


leka med kameran!Julgranspyntning

Idag var det äntligen dags att åka och köpa julgran. Enligt mig är det nästan den bästa dagen på hela året, dagen då man får köpa julgran och pynta den vacker! Hoppas att granen får stå i år med alla djur som tycker att det är så spännande. Lillkissen både älskar att ligga under granen och reta upp hunden. Kan bli en lyckad kombination!

Några fina julkort framför granen bjuder jag på här!


Stickverkstad

Nu har här startats en ordentlig stickverkstad här hemma. Har suttit och mixlat med ett par sockor i hundra år nu. De blir för stora hela tiden och det irriterar mig! Undrar hur små fötter de dessutom har de där små bebisarna? Jag vill inte göra en massa sockor som bebisen inte kan ha förräns nästa år. Fick till slut nog och gick över till det som jag är bra på istället. Lovikkavantar. Har stickat ett antal sådana nu och i ärlighetens namn så har jag just nu ett antal som ligger utan tillhörande par dessutom. Slut på vitt garn nämligen. men igår tog jag fram det gråa garnet och lyckades äntligen både få till en mindre storlek (förvånar mig inte om de visar sig vara för stora i alla fall)


Söta blev de!


RSS 2.0