Fy mig

Jag är trött, trött och åter trött. Nu lider min praktik mot sitt slut men jag får baske mig skylla mig själv som sparat allt skrivande till den här veckan! Jag lider...jag vill bara vara ledig med min lilla söta snörpa! Nej, jag är inte borta mer än till kl 11 varje dag men jag känner att orken brister och motivationen att sitta och skriva på eftermiddagarna saknas. Känns som att jag bara vill lägga tankarna på skolan helt åt sidan... Jag är så trött på skiten nu så ni anar inte! Jag längtar tills det är över, men det är snart, mycket snart........fast ändå har jag inte sommarlov helt fullt ut förrän efter den 13/6! Sedan ska jag bara njuta, jag och min snörpa och min sambo som får vara med och njuta av ledighet ganska så mycket i alla fall :) Men han har ju även fått vara ledig nu när jag har pluggat :)

Fyllevarning

Här skriver man inte mycket nu för tiden. Men nu passar jag på då Klara ligger i sängen och sover. Ett halvt glas vin tyckte jag att jag var värd och mmmmm vad gott det är. Längtar lite tills man ammat klart och kan dricka lite mer än bara ett glas :) ändå vill jag ju inte sluta amma så!

Idag har jag kollat på en massa bilder från åren jag och Fredrik haft tillsammans. Man blir sådär nostalgisk och samtidigt fruktansvärd irriterad på att man lagt tid på att gnälla på hur man ser ut. Jag som var så smal och fin innan Klara kom till världen, jag kan inte förstå varför jag jämt ser en annan bild av mig själv? Jag måste nog vara noga med vad jag säger om mig själv i framtiden för att inte överföra denna tendens på Klara. Allt är så mycket lättare om man tycker om sig själv! Nu är jag fortfarande fin får jag säga då! Kanske inte världssmal men fin i alla fall :) smal blir man bara om man tränar och äter rätt och jag har i alla fall börjat med det. Promenader och sit-ups och grejer. Kanske ska börja springa lite också....Fredrik har ju börjat med det.

Nä, nu skålar jag med mitt halvfyllda vinglas som börjat ta slut! Skål för skönheten!Första sommaren och vi var nog kärast i hela världen :)

Lite uppehåll

Härpå bloggen håller jag det väldigt tyst just nu! Gör ju VFU så all tid som jag har över går oavkortat till lilla Klara. Även om jag kommer hem strax efter 11 på förmiddagarna så känner man att det räcker gott och väl. Jag är trött och orkar inte med så mycket annat än att mysa i hemmet. Har ju även en hel del planering och arbeten att skriva när jag är hemma. Jag längtar tills det är sommar och jag bara får vara mamma! Samtidigt så går det bra på VFU´n och jag tycker det är roligt det med!


RSS 2.0