Var det julafton igår??

I går blev det lite av julafton för oss i familjen Pettersson/Leisby! Dagen började på Örebro Universitet med grupparbete till skolan. Hux flux låg där fyra paket på bordet?? Mina goa skolkamrater hade varit och köpt presenter till den lilla bebisen som ska komma. Fyra jättefina bodysar, en med traktorer, en med stjärnor, en rosa med coolrobot =P och så en pluggbody! 100% pluggbebis med egen text på framsidan. Den får ni se live istället. Inte nog med det fanns en leksak och två små pekböcker! Ni är så gulliga och jag blev både rörd och glad! :) Tack!

Men julen slutade inte där! Åkte sedan upp till Fredriks föräldrar som var hemkomna från Mexico. Där möttes vi av ytterligare presenter. En massa kläder hade de hittat, bodysar och tröjor, skedar och så en underbar hängkorg. Den är typ virkad eller nått i naturvit garn. Bebisen ska alltså ligga i den och sova! Ska ta en bild på den så fort den är uppsatt!

Dagen slutade tyvärr inte riktigt lika bra då vår katt Schabo gick över till andra sidan :( ....Det var total sorg i huset, både Troja och Stina var lågmälda hela kvällen. Fredrik var på jobbet dock och slapp se alla våra tårar.


Kommentarer
Postat av: Madde

Det är bara ni hör av er när ni vill komma och hälsa på.

2011-01-27 @ 15:04:33
URL: http://pilutta28.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0